Schneider Electric

Keresés

A Schneider Electric, az energiamenedzsment nemzetközi szakértője piacvezetőként több mint 100 országban kínálja integrált megoldásait az energia és infrastruktúra, az ipari folyamatok, az épületautomatizálás és adatközpontok/-hálózatok területén, csakúgy, mint a lakossági piacon. A vállalat tevékenységével arra fókuszál, hogy a felhasznált energiát biztonságossá, megbízhatóvá és hatékonnyá tegye. A Schneider Electric aktív elkötelezettsége segíteni a magánszemélyeket és vállalatokat egyaránt, hogy a legtöbbet érjék el energiájukkal. Stratégiájának és több mint 140 ezer alkalmazottjának köszönhetően a vállalat 2012-es árbevétele meghaladta a 24 milliárd eurót. 2013-ban 150 ezerre nőtt a társaság alkalmazottainak száma. 2014-ben már több mint 170 ezer alkalmazottal és 25 milliárd eurót meghaladó árbevétellel rendelkezett.

A Schneider célja képessé tenni mindenkit arra, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a rendelkezésünkre álló energiából. Hidat képezni a fejlődés és a fenntarthatóság között, mindenki számára. Ezt úgy nevezik: Life Is On.

A 2021-ben a világ legfenntarthatóbb vállalatának választott Schneider Electric célja, hogy mindenki a legtöbbet hozhassa ki az életet adó energiából, erőforrásainkból és a fenntarthatóságból, mindig és mindenhol. Life Is On. A vállalat élen jár a digitális átalakulásban, világszínvonalú folyamatokat és energiagazdálkodási technológiákat integrál, vezető megoldásokban egyesíti az egész életciklust átölelő, a végponttól a felhőig összekötő vezérlőket, szoftvereket és szolgáltatásokat, integrált irányítást kínálva az otthonok, épületek, adatközpontok, az infrastruktúra és a különböző iparágak számára.

A Schneider Electric 1991 óta van jelen Magyarországon (SCHNEIDER ELECTRIC HUNGÁRIA Villamossági Zrt., SE-CEE Schneider Electric Közép-Kelet Európai Kft.). A hazánkban mintegy kétezer főt foglalkoztató társaságnak jelenleg négy gyára (két zalaegerszegi, egy gyöngyösi és egy kunszentmiklósi üzem) és egy régiós feladatokat ellátó, több mint húsz országot kiszolgáló logisztikai központja (CEElog Szigetszentmiklós) van Magyarországon. Emellett Budapesten működik az üzleti, értékesítési és ügyfélszolgálati központ (Front Office), valamint az ESS (Energy and Sustainability Services) részleg európai központja. A társaság globális pénzügyi és beszerzési szolgáltatásokat nyújtó központjának szintén a magyar főváros ad otthont.


Next Post

Radev Mihály

pén nov 24 , 2023
Keresés Search ShareTweetPinShareA Schneider Electric 2016-ban magyarországi leányvállalata Radev Mihályt nevezte ki az it-üzletág értékesítési igazgatójának, amely pozíciót a szakember 2016 januárjától tölti be. Radev rövid megszakítással hét éve dolgozik a Schneider Electricnél. A szakember 2001-ben diplomázott az amerikai Webster University kihelyezett Bachelor of Arts: Business Administration képzésén Bécsben, középiskolai […]
ZX-81