Digiméter

Keresés

A Digiméter kutatássorozat 2020 óta vizsgálja évente két alkalommal a kkv szektor digitalizációját. Egyszer átfogó nagymintás kutatással, egyszer változó módszertanú speciális mélyfúrással. 2024-től az általános mérés tavasszal kerül lebonyolításra. A kutatások eredményei szabadon hozzáférhetők sajtóközlemény, podcast, cikkek-interjúk, gyorsjelentés és tudományos elemzések formájában a https://digimeter.hu/ oldalon.

A mérések alapján bármelyik hazai cég képet kaphat arról, hogy hol tart a digitalizációban a versenytársaihoz képest. Ehhez 2024 év végéig megújításra kerül az Én Digiméterem rendszer, ami egy mesterséges intelligencia támogatta párbeszéd alapú rendszer lesz és a digitális felkészültségi szintet cégre szabott módon méri.

2024-ben a Digiméter egyesületi formát vesz fel, hogy minél tágabb körben ismertté válhasson. Az Egyesületbe olyan magánszemélyek vagy cégek jelentkezését várjuk, akik-amelyek azonosulni tudnak a kkv-k digitalizációjának segítésével, mint központi céllal.

A Digiméter projekt elsősorban szponzori modellben működik, főtámogatója a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, kiemelt támogatója a SimplePay by OTP Mobil és a Shoptet.


 

Next Post

Daniella Kft.

sze ápr 24 , 2024
Keresés Search ShareTweetPinShareA Daniella Kft. hazánk piacvezető villamossági kereskedő cége. A családi tulajdonban lévő magyar vállalkozás villamossági anyagok kis- és nagykereskedelmével foglalkozik, a villamossági termékek teljes spektrumát kínálja ügyfeleinek. A cég mottója és küldetése, ami köré termék- és szolgáltatásportfolióját kialakította: „az elektromos világ szolgálatában”. A 39 telephelyből álló szaküzlethálózat mellett […]
ZX-81