Curve

Keresés

A Curve egy pénzügyi szuper-alkalmazás. Küldetése, hogy egyablakos ügyintézéssel lehetővé váljon a fogyasztó valamennyi pénzügyi szükségletének kielégítésére; egyetlen hozzáférési ponttal a pénzügyi termékek és szolgáltatások széles skálájához, egyetlen intelligens kártyába és egy még intelligensebb alkalmazásba egyesítve az összes pénzét. A piacon jelenleg elérhető többi szolgáltatástól eltérően a Curve lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy bankjaikat a XXI. századi megoldásokhoz csatlakoztassák anélkül, hogy elhagynák bankjukat vagy új bankhoz szerződnének. A Curve 31 piacon működik az Egyesült Királyságban és az Európai Gazdasági Térségben (EGT).

A Curve támogatja a Mastercard, Visa és Diners Club hálózatokat. Az Egyesült Királyságban kibocsátott kártyákhoz kapcsolódó Curve kártyát és e-pénzt a Curve UK Limited bocsátja ki, amely az Egyesült Királyságban a Financial Conduct Authority engedélyével rendelkezik elektronikus pénz kibocsátására (a cég hivatkozási száma 900926) a 2011. évi Electronic Money Regulations értelmében. Az EGT-ben kibocsátott kártyákhoz kapcsolódó Curve kártyát és e-pénzt Litvánia Bankja által Litvániában engedélyezett Curve Europe UAB bocsátja ki (2020. október 22-én kiadott 73-as elektronikus pénzintézeti engedély) a Litván Köztársaság elektronikus pénzről és elektronikuspénz-kibocsátó intézményekről szóló törvénye értelmében.


 

Tags:

Next Post

Qualcomm

vas jan 14 , 2024
Keresés Search ShareTweetPinShareA Qualcomm a világ egyik vezető vezeték nélküli technológiai újítója és az 5G fejlesztésének, bevezetésének és bővítésének mozgatórugója. Amikor csatlakoztattuk a telefont az internethez, megszületett a mobil forradalom. Ma alapvető technológiáink lehetővé teszik a mobil ökoszisztémát, és megtalálhatók minden 3G, 4G és 5G okostelefonon. Elhozzuk a mobil előnyeit […]
ZX-81