Toshiba – Partizan együttműködés

Partizan SecurityA videomegfigyelő és beléptető rendszerek gyártásával foglalkozó Partizan Security s.r.o. bejelentette partneri együttműködését a Toshiba Electronics Europe GmbH-val. Mostantól a Partizan Security termékeiben a Toshiba kifejezetten videomegfigyelő rendszerekhez kifejlesztett merevlemezei zizegnek. A videomegfigyelő tárolók piacának legújabb követelményeit megcélzó Toshiba S300 és S300 Pro sorozatú videomegfigyelő merevlemez szigorú teszteket teljesített a 24/7 megbízhatóság és teljesítmény biztosítása érdekében.

„A Toshiba nemcsak technológiai szempontból, hanem szellemében és kultúrájában is közel áll hozzánk. Teljesen logikus és helyes, hogy azt szeretnénk látni, hogy termékünket azonos megközelítéssel látja el a gyártó az ügyfelek, a piac és a fogyasztók oktatási programjával is. Alaposan megvizsgáltuk, nyomon követtük, elemeztük a minőséget és a költségeket, visszajelzéseket gyűjtöttünk ügyfeleinktől, és most már teljes a kör – készen állunk erre a stratégiai együttműködésre, ügyfeleink számára a Toshiba professzionális merevlemezek sorozatát kínálva, és teljesen elhagyva más gyártókat” — mondta Dmitrij Danilchenko, a Partizan Security alapítója, aki szerint a vállalata stabil, minőségi termékeket kínál versenyképes áron.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

És még ez is: elérhetetlenné vált a FluBot Malware Uninstall

pén ápr 2 , 2021
A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézet (NBSZ NKI) rendkívüli tájékoztatót ad ki a látszólag csomagküldő szolgáltatóktól érkező, kéretlen sms üzenetek útján terjesztett FluBot kártevővel kapcsolatban. A fertőzések megszüntetésére korábban javasolt „FluBot Malware Uninstall” nevű applikáció már nem érhető el a Google Play Áruházból. A további fertőzések elkerülése végett, javasoljuk, hogy […]
Google Play

És még ez is...