A Margaréta ismét elindul világot látni

margaretaA Noreg Információvédelmi Kft. 11,85 millió forint támogatást nyert a GOP-2015-3.3.4 – Versenyképes IKT szektor fejlesztése elnevezésű, az informatikai szektor külpiaci terjeszkedését segítő pályázaton. Ennek köszönhetően a Noreg saját fejlesztésű Margaréta kártyamenedzsment megoldásával megkezdi a külföldi piacra lépést.

(A társaság a Margaréta kártyamenedzsment megoldásával korábban már kilépett a nemzetközi piacra. Tavaly nyáron az Euronet Worldwide-nál lezárult bevezetést követően a szingapúri rendszerintegrátorok és disztribútorok ismerkedhettek meg a MARGARÉTA-val, a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. helyi irodanyitása alkalmából tartott Connect Hungary rendezvényen. A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az ISACA pályacsúccsal zárta az évet

vas nov 15 , 2015
A hónap elején rendezték az Információrendszer Ellenőrök Egyesületének (ISACA) magyarországi tagszövetsége évzáró eseményét és díjátadó gáláját. Az ISACA tagsága mellett szép számú érdeklődőt vonzó rendezvényen a résztvevők betekintést nyerhettek az egyesület elmúlt éves munkájába, a tagság jelenlegi működésébe és az ISACA jövőbeli terveibe. A jelenlegi rekord létszámú 486 fős szakmai tagság szakmai […]

És még ez is...