Tíz lépés, amitől csodás lesz a weboldalad VI.

Az Invitel nemrégiben online felmérést indított, amelyben a hazai kisvállalatok internet-használati szokásait vizsgálta. A kutatás eredményei többek között arra is rámutattak, hogy a több mint 1500 megkérdezett kisvállalkozás majdnem fele nem rendelkezik saját céges weboldallal. Összegyűjtöttünk tíz olyan tippet, amelyek segítségünkre lehetnek új honlap indításakor vagy a meglévő megújításakor.

Egyértelmű és tagolt szöveg
Weboldalunk szövegezésénél is vegyük figyelembe az egyszerűség és átláthatóság elvét. Ügyeljünk a következőkre: legyenek könnyen értelmezhetők a bekezdések, használjunk címszavakat, egyértelmű, érthető fogalmazzuk meg mondanivalónkat, és beszéljünk a látogatókkal a saját nyelvükön.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Google rendes: nem hagyja magukra a növekvő startupokat

csü márc 16 , 2017
A Google új, növekvő fázisban lévő startupokat támogató program indulását jelentette be: nyakunkon a Campus Residency. A varsói Google Campus programja hat hónapos támogatást nyújt a már növekvő fázisban lévő régiós startupok számára, valamint lehetőséget arra, hogy a csapatok a Campus co-working irodájában dolgozzanak, és a Campus szakértői segítségével fejlődjenek […]