Telenor promóció: új értelmet nyert a gáláns kifejezés

1

A Telenor extra adatkerettel promóciózik. A meglévő számlás és kártyás előfizetők duplázott adatkeretet, az újonnan érkező számlások pedig 100 GB extra Hipernetet kaphatnak.

Extra 100 GB Hipernetet kapnak azok, akik június 2. és augusztus 19. között új számlás Hiper tarifa előfizetést kötnek hűségidő vállalásával. Az extra 100 GB egyszeri, harminc napig érvényes belföldi adatjegyet jelent, amely az új előfizetéshez kapott promóciós kóddal aktiválható augusztus 31-ig. Az ajánlat egyaránt érvényes az új ügyfelekre, és a kártyás előfizetésről havidíjasra váltó telenorosokra. Jó hír azoknak, akiknek nincs szükségük ekkora plusz adatmennyiségre, hogy azt másnak ajándékozhatják: a promóciós kód átruházható bármely, publikus számlás lakossági előfizetéssel rendelkező lakossági Telenor-előfizetőnek. A már meglévő lakossági számlás tarifával rendelkezők június 2. és augusztus 19. között a MyTelenor alkalmazáson keresztül nem csak tíz százalék kedvezménnyel vásárolhatnak egyszeri adatjegyet, de a benne foglalt adatmennyiséget megduplázza a Telenor. Így például az egy GB-os egyszeri adatjegy megvásárlásával két GB adat vehető igénybe az eredeti 1090 forintos ár helyett 981 forintért; 2990 forint helyett pedig 2691 forintért 5 GB helyett 10 GB jár. Az 1+1, 3+3 és 5+5 GB adatjegyek esetében az így kapott teljes adatmennyiség felhasználható belföldön és az EU-ban is; a 15+15 GB esetében 17 GB, a 100+100 GB-nál pedig 20,2 GB forgalmazható le az EU-ban.

A kártyás ügyfelek ugyanebben az időszakban két hónapig dupla adatmennyiséget kapnak, ha publikusan elérhető megújuló adatjegyet, vagy megújuló 2in1 perc és mobilnet csomagot vásárolnak, vagy már rendelkeznek vele, és ahhoz a MyTelenor appon keresztül aktiválják a duplázást.

One thought on “Telenor promóció: új értelmet nyert a gáláns kifejezés

  1. Nem tartom jónak ezt a promóciót.Régóta vagyok Telenoros de lehet váltani fogok szolgáltatót…dŕága a net és vicces amit kinálnak csomagokat…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Elég lazának tűnik az elítéltek mobiltelefon-használata

ked jún 9 , 2020
Negyvenöt ember bankkártyaadatait csalta ki egy büntetés-végrehajtási intézetben lévő férfi 2017 áprilisa és júniusa között – közölte a Győr-Moson-Sopron megyei főügyész. Takács Péter közleménye szerint a férfit ezért a Győri Járási Ügyészség negyvenöt rendbeli információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntettével vádolja. A férfi elveszettként nyilvántartott intézeti mobiltelefonokkal és tisztázatlan körülmények […]
börtön