Sztahanov ma az Ericssonnál dolgozna

SztahanovA Ericsson közzétette 22. Fenntarthatósági és Vállalati Felelősségvállalási Jelentését, amelyben 2014. évi teljesítményét a következő területeken foglalja össze: felelős üzleti magatartás; energia, környezet és klíma; valamint a mindenki számára elérhető kommunikáció. A társaság az első infokommunikációs vállalat, amely jelentését a vállalkozásokra és az emberi jogokra vonatkozó irányadó új ENSZ-alapelvek szerint készíti el.

A svéd társaság tavaly tovább erősítette a vállalat emberi jogi és vállalati szemléletét, fokozott figyelmet fordított a munkahelyi egészség és biztonság kérdésére, valamint tovább növelte az energiafogyasztással összefüggő környezeti hatások csökkentésére tett erőfeszítéseit. Ráadásuk túlteljesítette a célkitűzéseit olyan területeken, mint a mindenki számára elérhető kommunikáció az oktatásban, banki szolgáltatások biztosítása mindazoknak, akik korábban nem fértek hozzá és a humanitárius segítségnyújtás. A ’Technology for Good’ programjai révén pedig pozitív hatással volt négymillió ember életére szerte a világon — áll a társaság közleményében.

Mivel a legjelentősebb hatás, amit az Ericsson a környezetre gyakorol, a használatban lévő termékei által elfogyasztott energia, a vállalat nagy hangsúlyt fektet arra, hogy segítsen az ügyfeleinek hálózatuk optimalizálásában. Az Ericsson új rádiós rendszere ötven százalékos energiahatékonyság javulást tesz lehetővé, mérsékelve a fokozódó adatigény kielégítéséhez szükséges növekvő energiafogyasztást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Mindenki tájékozatlan az iskolai megfélemlítéssel kapcsolatban

csü ápr 16 , 2015
Kizárólag a felnőttek felelős közreműködésével állítható meg az iskolai megfélemlítés – ez az egyik fő tanulsága annak a konferenciának, amelyet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Média- és Hírközlési Biztosának Hivatala tartott szerdán Biztonság az iskolában és azon túl címmel. A rendezvényen ismertették a hatóság támogatásával végzett, március végén […]

Friss, ropogós