Szintén zenész: hamvába holt az Izrael elleni kibertámadás

Anonymous-hackerA fontosabb izraeli honlapok ellenálltak, de több szórakoztató zenei internetes oldal „elesett” az Anonymus csoport hackereinek keddi, „elektromos holokausztként” meghirdetett akciójában – értesült a ynet, a Jediót Ahronót című újság honlapja. Keddre összehangolt kibertámadást ígért Izrael ellen a hackercsoport, és sikerült is több tucat honlapot működésképtelenné tennie, de ezek között főleg helyi, éppenséggel békepárti zenészek, rockzenekarok internetes oldalai voltak, valamint egy ifjúsági tehetséggondozásnak szentelt hely a világhálón, de a kneszet honlapja és más fontosabb oldalak sikerrel ellenálltak a támadásnak.

A hackerek azt állítják, hogy kibertámadásukkal sikerült számos email-címet is működésképtelenné tenniük, és nyilvánosságra hozták az eredményesen meghackelt oldalak és elektromos címek listáját. Az Anonymus vagy annak Anonghost néven jelölt csoportja évek óta intéz kibertámadást Izrael ellen április hetedikén, állításuk szerint így akarván bosszút állni a palesztinokat ért sérelmekért. Idén azt ígérték, hogy megbénítják a kormányzati, a katonai és a közéleti portálokat, de ezek mindeddig rendben működnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nyomkövető app nyerte az SM 2015 startup versenyét

hét ápr 13 , 2015
Az SM 2015 keretében rendezték meg az egyik legnagyobb régiós startup versenyt, a CEE Lift Off!-ot is. A döntőben a tíz legjobb pályázó – köztük öt magyar, két osztrák, egy ukrán, egy szlovák és egy szlovén startup mutathatta be három percben a projektjét. A nyertest illusztris az zsűri (Bán Zoltán […]

És még ez is...