Szemétgyűjtésben erősít a Kingston


A Kingston bemutatta az új M.2 2280 SATA SSD-meghajtót. A termék 22×80 mm-es mérete, vékony, ház nélküli és kompakt kialakítása -a gyártó szerint- ideális az új laptopplatformokhoz, például az ultrabook készülékekhez, a kisebb beágyazott rendszerekhez, az ultravékony számítástechnikai eszközökhöz és a közelmúltban kiadott Intel Z97 lapkakészletet támogató alaplapokhoz.

Az M.2 2280 SATA SSD fejlett szemétgyűjtéssel, használatkiegyenlítéssel és TRIM-támogatással biztosít egyenletes teljesítményt a meghajtó teljes élettartama során. A SATA DevSleep funkció hatékony energiagazdálkodást és minimális energiafogyasztást tesz lehetővé, miközben az eszközök bekapcsolva és csatlakoztatva maradhatnak az akkumulátor üzemidejének csökkentése nélkül. Az M.2 2280 SSD emellett firmware-alapú áramkimaradás elleni védelemmel van ellátva, amellyel megóvható az adatok sértetlensége váratlan áramkimaradás vagy nem biztonságos leállítás esetén.

Az új adattároló kezdetben 120, majd a harmadik negyedévtől 240 és 480 gigabájtos kapacitással lesz megvehető. A termékhez hároméves jótállás és ingyenes, napi 24 órában elérhető támogatás jár.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Okos csuklópánt az Acertől

ked jún 10 , 2014
Az Acer bemutatta első viselhető-hordozható eszközét, az Acer Liquid Leap-et a Computexen. Az érintőképernyős, csuklóra, karra erősíthető okoseszköz (smartband) fitnesz tevékenység monitorozásához, telefonáláshoz és sms értesítésekhez, zenék rendszerezéséhez és irányításához használható. A mindössze egy coll átmérőjű érintőképernyővel rendelkező csuklópánt számos színkombinációban lesz hozzáférhető: Moonstone White, Mineral Black, Aquamarine, Fragrant Pink és […]
okostelefon okosóra