Széchenyi Tőkealap: az online értékesítésben van a fantázia

forint-5000A Széchenyi Tőkealap  (SZTA) 240 millió forint tőkét fektetett az AC-Innovatiqua Kft.-be, amely cég a Photel Zrt. digitális intelligenciával foglalkozó leányvállalata — közölte a Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. az MTI-vel. A tájékoztatás szerint az AC-Innovatiqua növeli az online értékesítést támogató megoldást fejlesztését, elsősorban az online intelligenciával alátámasztott, chat alapú contact center tevékenységre fókuszál, amelynek alapja a webfelületre érkező látogatók viselkedésének valós idejű monitorozása, elemzése és személyre szabott megszólítása.

Az AC-Innovatiqua 2015-ben 10 alkalmazottal indította el működését a dél-dunántúli régióban, a létszámot a következő két évben mintegy ötven munkavállalóval kívánja bővíteni. Az SZTA közleményében kiemelte, hogy az anyacég Photel Európa száz leggyorsabban növekvő kis- és középvállalata közé tartozik, partnerei között a Magyar Telekom, a Cetelem vagy a British American Tobacco is megtalálható, átlagosan évi négymillió ügyféltranzakciót felügyel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Csökken a bizalom

csü aug 4 , 2016
Csökkent a fogyasztói bizalom a második negyedévben Magyarországon, a Nielsen fogyasztói bizalom indexe 57 pontra esett az első negyedévi 61 pontról, és két százalékponttal növekedett a 2015 második negyedévben mért 55 pontról – közölte a piackutató kedden az MTI-vel. A Nielsen közleményében kiemelte, hogy a bizalmi mutató három összetevője közül a […]
Sír, könnyezik

Friss, ropogós