A Toshiba nem az Y, hanem az 5. generációval erősít

toshibaA Toshiba Europe GmbH bejelentette, hogy Portégé Z30, Tecra Z40 és Satellite Pro R50-B üzleti laptopjait ezentúl 5. generációs Intel Core processzorokkal gyártja. A legújabb generációs processzorokkal felszerelt modellek hosszabb akkumulátor-üzemidőt nyújtanak. Mindegyik modell Intel Core i7-es processzorral is elérhető. A jelenleg megvásárolható Portégé Z30, Tecra Z40 és Satellite Pro R50-B modellek hosszú akkumulátor-üzemideje az új processzorok használatával tovább növekszik, így egyszeri feltöltéssel még hosszabb ideig használhatók. Az ultrahordozható Portégé Z30 modellek esetén a korábbi maximum 13,5 órás üzemidő akár 17 órára is növekedhet. A Tecra Z40 modellek – melyeket a hordozhatóság és a produktivitás egyensúlyát figyelembe véve terveztek – akkumulátorának üzemideje a korábbi 10,5 óráról 15 órára növekszik. A Satellite Pro R50-B változatokat pedig egyszeri feltöltéssel akár egy teljes munkanapon át, nyolc órán keresztül használhatjuk.

A 13,3 hüvelykes (33,8 cm) Portégé Z30 és a 14,4 hüvelykes (35,6 cm) Tecra Z40 modellek a beépített biztonsági funkcióknak, a TPM-nek (Trusted Platform Module), a más típusokkal azonos kialakítású dokkolónak és az Intel vPro2 technológiának köszönhetően a vállalat informatikai dolgozói számára mindkét modell rendszerbe illesztése egyszerű, ráadásul az ellenőrzésük és karbantartásuk sem jelent gondot. A 15,6 hüvelykes (39,6 cm), üzleti funkciókkal ellátott, karcsú kialakítású Satellite Pro R50-B modellhez a Toshiba egyes országokban Megbízhatósági garancia szolgáltatást is kínál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Felhő: az adatbiztonság aggasztja a leendő felhasználókat

csü ápr 9 , 2015
A T-Systems Magyarország mintegy négyszáz céggel készített, 2014-es kutatása szerint jelenleg a privát felhő a vállalkozások negyedének jelent vonzó alternatívát valamilyen on-premise megoldással szemben, azonban a megkérdezett cégek több mint fele továbbra is elutasító a publikus és hibrid felhőszolgáltatásokkal szemben. Nem véletlenül: a publikus és a hibrid megoldásokkal szembeni averziók egyik […]
felhő

Friss, ropogós