SHARP: Big is Beautiful

A Sharp bejelentette csúcsmodelljének, a 80″-os 4K BIG PAD interaktív kijelzőjét, amellyel tovább bővítette a 4K BIG PAD sorozat méretválasztékát.

A PN-80TH5 modell segítségével egyszerűvé válik az olyan nagy mennyiségű részletes információt hordozó tartalmak megjelenítése, mint például a műszaki rajzok, térképek vagy táblázatok. Mindez köszönhető az egyedi funkcióknak, köztük az ultra HD felbontás támogatásának. A Sharp UV²A LCD technológiájának köszönhetően a PN-80TH5 a legjobb képfelbontással történő valódi 4K olvasást kínál, már-már vakító fehéret és a kormot megyszégyenítő feketét biztosítva. Minden Sharp BIG PAD képernyő Pen-on-Paper („Tollal papíron”) élményt biztosít, azaz az ujjaival vagy egy tollal történő írás a BIG PAD-en valóban olyan érzést kelt, mintha igazi tollat használna papíron. Az intuitív érintési élmény révén pedig a felhasználók nagyobb magabiztossággal használhatják a képernyőt tanítás vagy prezentálás közben. Starostiák József, szenior termékmenedzser elmondta: “A BIG PAD interaktív kijelzőink kategóriájuk legjobb érintési teljesítményéről és páratlan megbízhatóságukról ismertek. A termékcsalád minden típusú felhasználáshoz kínál valamit, és most a 80″-as 4K BIG PAD képernyővel az olyan speciális alkalmazási területek számára is megoldást tudunk nyújtani, ahol nagyméretű műszaki tartalmakkal foglalkoznak, valamint ahol a pontos írás és rendkívül egyszerű használat kifejezetten fontos.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Olyan sikeres, hogy szintet lép a Magyar Telekom és az FTC együttműködése

hét szept 10 , 2018
A Ferencvárosi Torna Club (FTC) és a Magyar Telekom újabb, négy évre szóló megállapodást írt alá, amelynek keretében már nemcsak a férfi, hanem a női labdarúgást, valamint a vízilabda, jégkorong és férfi torna szakosztályokat is támogatja a vállalat. A távközlési vállalat 2014 óta támogatja az FTC labdarúgó utánpótlás-nevelését, 2015-től a […]