Díjeső IV. — a QX sorozat is nyerő

DSC-QX100A Technical Image Press Association (TIPA) szerint a legjobb képalkotást szolgáló mobiltelefonos kiegészítő készülék: QX sorozat. A Sony DSC-QX100 (20 megapixeles, Carl Zeiss Sonnar T lencse) és a DSC-QX10 (18,2 megapixeles, Sony G lens 10x optikai zoom) lencse stílusú kamera optimális választás azoknak, akik állandóan úton vannak, és előszeretettel készítenek nagyfelbontású fényképeket, illetve videofelvételeket okostelefonjuk segítségével.

A Sony PlayMemories mobil applikáció segítségével a készülék vezeték nélkül képes kapcsolódni bármilyen Android vagy iOS platformú okos telefonhoz wifin vagy NFC kapcsolaton keresztül, így a telefon kijelzője egy pillanat alatt exponálóval rendelkező valósidejű keresővé változtatható, így nemcsak változatos beállításokat módosíthatunk ezen a felületen, de akár videó rögzítést is indíthatunk.

Mindkét modell adapter segítségével csatlakoztatható is az okostelefonhoz, vagy rögzítés nélkül, szabadon is használható, így egyedi perspektívából is készíthetünk felvételeket. A képek az okostelefonra vagy a lencse stílusú kamerára is elmenthetők, és onnan közvetlenül megoszthatók különféle közösségi oldalakon keresztül.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Securelist a legjobb blog

pén máj 16 , 2014
A Securelist elnyerte a legjobb blognak járó arany díjat az Info Security Global Excellence Award megmérettetésén. A blog nem csupán friss kutatási híreket közöl a fenyegetésekről, valamint negyedéves és éves jelentéseket tesz közzé, hanem információkat szolgáltat azokról a kiberveszélyekről, amelyekkel a felhasználóknak és a vállalkozásoknak nap mint nap szembesülniük kell. […]