8K-s monitort mutatott be a Sharp

gamer-monitorA Sharp bemutatta a legújabb megjelenítő eszközeit, köztük az Európában először megtekinthető 85”-os 8K monitorját, ami egyelőre még csak Japánban forgalmaznak. A Sharp ezen kívül kiállította a kibővített színskálával rendelkező új 80”-os 4K megjelenítőjét, és az interaktív , wifi kapcsolódásra képes BIG PAD tábláját. Ezeket az új termékeket az elmúlt 12 hónap során fejlesztette ki a vállalat, hogy hozzájáruljon a vállalati vizuális információ kezelés átalakításához.

A Sharp 4K termékportfóliójának új eleme, a PN-H801 80 hüvelykes kijelző is kibővített színpalettával rendelkezik. Ez a készülék a Sharp UV2A LCD technológiáját egyesíti egy 4K beágyazott médialejátszóval, ultra-vékony alumínium kerettel szerelték fel, és 24/7 megbízhatóságot nyújt. Az opcionális kalibrációs szoftver, a képes tovább javítani a színvisszaadást az olyan helyzetekben, ahol a színhűség üzleti szempontból is kritikus fontosságú.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nyakunkon a negyedik ipari forradalom: Invitel InnoMax Klub 2016 III.

hét febr 15 , 2016
A változás olyan folyamat, amely mindannyiunk életében jelen van, talán éppen ezért olyan izgalmas. Az Invitel InnoMax Klubon 2016. február 4-én három, a maga területén kiemelkedő szakember bemutatta, hogy bár a tudomány különböző területeit képviselik, a változás mindannyiuk munkásságában markánsan jelen van. A gazdaságtudomány képviseletében Bod Péter Ákos közgazdász, a […]

Friss, ropogós