Sebességmérőt gyárt a 4iG

Budapest, 2023. május 16. Új sebességmérõ berendezésen korábbi, tárolt felvétel látható a Készenléti Rendõrség fõvárosi központjában az itt tartott sajtótájékoztató után 2023. május 16-án. A rendõrség 40 új sebességmérõ készüléket szerzett be, amelyeket 2023 júniusától használnak, elsõdlegesen a szolgálati gépkocsikból történõ mozgó ellenõrzések eszközeiként. MTI/Lakatos PéterKözbeszerzési eljárás keretében beszerzett negyven új sebességmérő berendezést mutatott be a rendőrség. A gyártó a 4iG.

A 4iG és a rendőrség együttműködésével közösen fejlesztett TraffiCapture TC-108 elsősorban a szolgálati gépkocsikból történő, mozgó ellenőrzések eszköze lesz, de állványra helyezett sebességmérőként is használható. A készülékeket a mérésügyi hatóság hitelesítette, alkalmazásuk várhatóan 2023 júniusától kezdődik. Az új eszközökkel hosszú távon biztosítható lesz a mozgás közbeni sebességmérés technikai háttere. A teljesen digitális, új eszközökbe több automatizmus került, az érintőképernyőjük levehető, elődjeiknél jobb képfelbontásúak.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Bazinagy durranás: Az eddigi legnagyobb kozmikus robbanást észlelték

sze máj 17 , 2023
 A valaha látott legnagyobb kozmikus robbanást rögzíthették csillagászok, a Naprendszer méretének százszorosát elérő tűzgömb a tudósok szerint egy szupermasszív (értsd annyira nagy, hogy csak na!) fekete lyuk által beszippantott hatalmas gázfelhő miatt keletkezhetett — írja a The Guardian. A nyolcmilliárd fényévnyi távolságban észlelt robbanás több mint tízszer fényesebb, mint […]
AT2021lwx

És még ez is...