Prezi: 65 millió felhasználó, 120-130 ezer előfizető

Arvai-Peter-PreziAz elmúlt év végére megközelítette a 65 milliót a Prezi regisztrált felhasználóinak száma (Akik nem fizetnek egy centet sem. A -szerk- megj.), 2016-ban pedig a marketing és értékesítési területen dolgozó üzleti felhasználók állnak majd a cég stratégiájának fókuszában — mondta Árvai Péter, a magyar startup társalapító-vezérigazgatója az MTI-nek. Árvai elmondta, hogy 2015-ben gyorsan nőtt üzleti felhasználóik száma, ezen belül pedig elsősorban a marketing és értékesítési területen bővült a Prezit használók köre. A Prezi tavaly mintegy negyven fővel növelte munkavállalói létszámát, így budapesten 180-an,  San Franciscóban ötvenen dolgoznak.

A legutolsó nyilvánosan hozzáférhető cégadatok szerint a Prezi magyarországi cége, a prezi.com Kft. 2014-ben enyhén, mintegy 205 millió forintra növelte nyereségét, az előző évi csaknem 203 millióról. A társaság értékesítésből származó nettó árbevétele tavaly 3,5 milliárd forint volt. A mínuszos.hu számításai szerint (a magyar társaság bevételével, 286 forintos dollárárfolyammal, és havi nyolc dollár átlagos előfizetési díjjal számolva) a társaságnak 120-130 ezer előfizetője lehetett világszerte 2015-ben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

LG okostévé: hamár eszes, vezéreljen!

pén jan 1 , 2016
Az LG Electronics (LG) okostévéi a legújabb webOS 3.0 operációs rendszere az IoTV applikáció révén egy sor okosotthon-menedzsment funkciót kínálnak, azaz a webOS 3.0 operációs rendszerrel érkező televíziók segítségével lehet irányítani több LG okoskészüléket csakúgy, mint más gyártók hasonló eszközeit. A csatlakoztatást követően a különféle okoseszközök állapota az LG okostévé […]
televízió