Percenként száz képet olvas be a Xerox szkennere

UdvardiGaborA Xerox DocuMate 4830 mostantól 67 százalékkal gyorsabban szkenneli a fekete-fehér dokumentumokat: a készülék az eddigi harminc helyett percenként ötven oldalt képes beolvasni, ami duplex módban száz képet jelent. A DocuMate 4830 újításai közé tartozik, hogy ultrahangos dupla-papír észleléssel csökkenthető a beolvasási hibából fakadó kimaradás és a szükséges munkaismétlés. A berendezés intelligens képjavító funkciója jelentősen mérsékli a dokumentumok előkészítéséhez szükséges időt. Szintén a gép hatékonyságát növeli, hogy intenzív irodai használat mellett is akár napi háromezer oldal beolvasható vele. A DocuMate 4830 minősített TWAIN, ISIS és WIA vezérlőprogramokkal rendelkezik, amelyekkel több száz különféle vállalati tartalomkezelő rendszerbe (ECM) és dokumentumkép kezelő rendszerbe (DIM) beilleszthetőek a kész dokumentumok. Továbbá felszerelték a Visioneer Acuity technológiával, ami a képminőséget javítja, illetve a Visioneer DriverPLUS-szal, ami lehetővé teszi a berendezés kifinomult integrációját a meglévő digitalizálási és munkafolyamat megoldásokhoz.

„Az egészségügyi, szállítási szolgáltatók, vagy épp az ügyvédi irodák, bíróságok és kormányzati szervezetek – ahol jelentős mennyiségű papírral dolgoznak – használhatják ki leginkább a DocuMate 4830 képességeit. A nagyobb dokumentumok könnyed beolvasását az A3-as síkágy segíti, a 75 lapos automatikus adagoló pedig három méteres hosszúságig kezeli az egyedi méretű papírokat.” – hangsúlyozza Udvardi Gábor, a Xerox Magyarország marketingvezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Dinó a Gozsdu Udvarban

ked szept 9 , 2014
A Gozsdu Udvarba látogatók az elmúlt napokban egy életnagyságú dinoszauruszt ábrázoló képre lehettek figyelmesek, amelyet egy 300 négyzetméteres tűzfalra ragasztottak fel az Epson megbízásából. A papírmozaik elkészítéséhez összesen 3976 darab, A4-es lapot használtak fel. Az akció érdekessége, hogy a kép normál irodai lapokból készült el, amelyekre az Epson WorkForce M100 […]