Ötvenmillió eurót fektet be az Epson

moneyAz Epson bejelentette, hogy ötvenmillió euró értékben fektet be Európában a következő két évben. Rob Clark, az Epson Europe igazgatóhelyettese szerint a cég új befektetéseivel a vállalati infrastruktúra fejlesztésére, valamint az it és marketing területekre koncentrál majd, miközben várhatóan tíz százalékkal növeli munkavállalóinak számát.

Az európai piacokon tervezett növekedés középpontjában a WorkForce Pro és WorkForce Pro RIPS (cserélhető tintatartályos rendszerű) üzleti felhasználásra szánt tintasugaras nyomtatók állnak, amelyeket a vállalat 2014-ben vezetett be a piacra. Az ipari tintasugaras nyomtatóknál már bizonyított, saját fejlesztésű PrecisionCore nyomtatófej technológia beépítésével a WorkForce Pro nyomtatók alkalmassá váltak a lézernyomtatók leváltására a közepes- és nagyvállalati szegmensben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Eltüntethető elektronikát fejleszt a Xerox

sze dec 9 , 2015
A napokban a Xerox kutatóvállalata, a PARC (Palo Alto Research Center) sikerrel demonstrálta új technológiáját, amelynek révén egy távolról küldött optikai, vagy rádiófrekvenciás jel segítségével bármilyen elektronikus eszköz – chip, szenzor stb. – eltüntethető, kiiktatható pár másodperc alatt. A DUST (Disintegration Upon Stress Release Trigger) rövidítéssel ellátott technikai megoldás alapja […]

És még ez is...