Nokia: a HMD Global bevezeti a Circulart

HMD GlobalEgy vadonatúj, fenntarthatóságra alapozó előfizetési szolgáltatást jelentetett be a HMD Global, a Nokia telefonok gyártója: érkezik a Circular.

“A HMD Globalnál azt szeretnénk, hogy az emberek a lehető legtovább használhassák a telefonjaikat. Ezért bevezettük a Circulart, a körforgásra alapuló előfizetési modellünket, amely jutalmazza azokat, akik meghosszabbítják telefonjuk életciklusát. Készülékeink gyártása során egyre több újrahasznosított anyagot használunk, az évekig folyamatosan érkező frissítésekkel pedig újra és újra megerősítjük a hosszú élettartamra vonatkozó ígéretünket. Törekszünk arra, hogy vállalatként is megéljük a fenntartható megközelítést, és továbbra is keményen dolgozunk a holnap védelméért” – mondta Florian Seiche, a HMD Global ügyvezető igazgatója.

A Circular, a forradalmian új előfizetési szolgáltatás, amely az ígéret szerint a Nokia okostelefonok és táblagépek használatának egy fenntarthatóbb és problémamentes módját kínálja? Az előfizetés keretében a döntés a felhasználó kezében marad: igény szerint bármikor cserélhet készüléket, vagy mondhatja le az előfizetését extra költségek nélkül az első három hónapot követően, de számos környezetbarát jutalommal ösztönzi a HMD Global az embereket, hogy hosszabb ideig tartsák meg telefonjukat. A Circular úgy minimalizálja a készülékek bolygónkra gyakorolt negatív hatását, hogy távol tartja őket a hulladéklerakóktól, és egy második élet lehetőségét kínálja számukra.

Az előfizetéses modell keretében a Nokia készülékek újrahasznosításon, felújításon és egy újbóli előfizetésen mennek keresztül, vagy jótékonysági akcióban vesznek részt, és egy olyan helyre kerülnek, ahol a legnagyobb szükség van rájuk. Emellett teljes szabadságot biztosít a vállalat az előfizetés megválasztásában és megváltoztatásában, ráadásul bármilyen véletlen sérülés, elvesztés vagy lopás esetén külön havi költségek nélkül oldják meg a helyzetet – szükség esetén gyors cserét ajánlanak. ​

A HCircular egyelőre az Egyesült Királyságban és Németországban érhető el.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

IVSZ közgyűlés: jók vagyunk

hét szept 5 , 2022
Az Informatikai, Távközlési, Elektronikai és Bármilyen Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) augusztus 30-án megtartott éves közgyűlésén a szervezet elnökségének megújulása állt a középpontban. A tizenháromfős elnökség öt pozíciójában történt változás. A vezetőségben több jelentős, egyébként nem IKT-profilú vállalat képviselője is helyet kap. A digitális transzformációért felelős alelnöki pozíciót Csányi Péter, az OTP […]
Tajthy Krisztina, az IVSZ főtitkára