Netlock: az SSL jó

FeherKrisztianA Netlock Kft. szakemberei arra hívják fel a figyelmet, hogy az SSL a Google újításának köszönhetően már a találatok rangsorolásában is szerepet játszik a keresések során. A Google ezzel a lépéssel piaci helyzetét latba vetve aktívan segíti az SSL terjedését, hiszen üzleti előnyt biztosít a biztonságért cserébe. A Facebookhoz pedig már 2011 októbere óta csak olyan vállalatok csatlakozhatnak üzleti felhasználóként, amelyek weboldalát SSL tanúsítvány védi.

„A Google ezzel a döntésével mindenkinek azt üzeni, hogy a keresés során csak biztonságos online térből érdemes meríteni a minőségi találatokhoz. Ebben pedig olyan SSL szolgáltatók segítik a tartalomszolgáltatókat, mint amilyen a Netlock is. A tanúsítvánnyal nem rendelkező online szolgáltatások, így például a webáruházak tulajdonosai számára egyszerű lépés a bevezetés, amelynek eredményeképp megőrizhetik vagy javíthatják pozíciójukat a találatok között. Annak ellenére, hogy az SSL tanúsítvány minimális beruházást igényel, jelentős hozzáadott értéket nyújt az oldalak tulajdonosai és felhasználói számára egyaránt, és alapvető elemnek számít az online biztonság terén” – mondta el Fehér Krisztián, a kft. termékmenedzsere.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ezt is megértük! Választhatunk a CYOD, a BYOD és a hibridjük között

hét nov 10 , 2014
A nemrég bemutatott Symantec Mobility: Suite (v.5.0) segít a felhasználóknak, hogy bármilyen eszközön, a személyes adatok tiszteletben tartásával és a produktivitás csökkenése nélkül igazodhassanak a vállalat biztonsági szabályaihoz. A megoldás, legalábbis a gyártó szerint, jelentősen megkönnyíti a mobilitás kezelését, valamint egyetlen átfogó megoldásba integrálja a mobileszköz-menedzsmentet (MDM), a mobilalkalmazás-kezelőt (MAM) […]
okostelefon

Friss, ropogós