Ezt is megértük! Választhatunk a CYOD, a BYOD és a hibridjük között

mobilA nemrég bemutatott Symantec Mobility: Suite (v.5.0) segít a felhasználóknak, hogy bármilyen eszközön, a személyes adatok tiszteletben tartásával és a produktivitás csökkenése nélkül igazodhassanak a vállalat biztonsági szabályaihoz. A megoldás, legalábbis a gyártó szerint, jelentősen megkönnyíti a mobilitás kezelését, valamint egyetlen átfogó megoldásba integrálja a mobileszköz-menedzsmentet (MDM), a mobilalkalmazás-kezelőt (MAM) és a mobilos fenyegetések elleni védelmet. A szabályozott vállalati környezetekben a felhasználók választhatnak a CYOD (Choose Your Own Device), a BYOD (Bring Your Own Device), vagy akár a kettő keverékének használata között, így a Mobility Suite megkönnyíti a vállalatok biztonságos működését és növeli a produktivitást — állítja a Symantec.

A Mobility Suite a Symantec legjelentősebb mobilkezelő megoldása. A Symantec számos különböző mobilmenedzsment-megoldást vásárolt fel az elmúlt években (Nukona, Odyssey, NitroDesk), amelyeket a vállalat egy csomagba integrált, így a felhasználók átfogó, rugalmas és többrétegű védelmet biztosító megoldást alkalmazhatnak a mobilitásból eredő kihívások kezelésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A polcról levehető az iPhone 6 a Tesco Mobile-nál

ked nov 11 , 2014
Az Apple legújabb termékének, az  iPhone 6-nak a sikeres fogadtatását jelzi, hogy a hazai szolgáltatóknál jellemzően csak előrendeléssel juthatnak vágyott új telefonjukhoz az iOS rajongók. A Tesco Mobile azonnali és rapid megoldást kínál: a virtuális szolgáltató kínálatában az iPhone 6 tegnaptól megtalálható a nagyobb Tesco áruházak polcain. A Tesco Mobile polcain […]
iPhone

Friss, ropogós