Nem tréfál a Microsoft: április elsején jön az új, vezeték nélküli kijelző adapter

Microsoft-Wireless-Display-Adapter-2A Microsoft bejelentette új vezeték nélküli kijelző adapterének következő generációját. A Microsoft Wireless Display Adapter 2 lehetővé teszi bármilyen Miracast támogatású Windows 10 rendszerű telefon, táblagép vagy laptop képének sugárzását HDTV-re és monitorra. Így a felhasználók nagy méretű képernyőkön is megtekinthetik videóikat, fotóikat és egyéb tartalmaikat. Az adapter használata a gyártó szerint gyors és egyszerű, csupán a tévékészülék vagy monitor HDMI és USB aljzataiba kell csatlakoztatnunk az eszközt, így azonnal vezeték nélkül jeleníthető meg a Windows eszköz képe a kívánt képernyőn.

Az új generációs vezeték nélküli kijelző adapter az előd minden funkciójával rendelkezik, és új formában, valamint alacsonyabb késési idővel teszi vonzóbbá. Az új eszköz biztonsági beállításai változtathatók, beépített szoftvere pedig folyamatosan frissen tartható. A Microsoft Wireless Display Adapter 2 Magyarországon 2016. április 1-től lesz megvásárolható 23 990 forint ajánlott fogyasztói áron.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Már a Budapesti Nyári Fesztiválnak is van mobil alkalmazása

vas febr 21 , 2016
A Budapesti Nyári Fesztivál egy ingyenesen letölthető applikációval bővítette szolgáltatásait. A fejlesztők szerint a Budapesti Nyári Fesztivál név alatt elérhető ingyenes alkalmazással egyszerűen, gyorsan és kényelmesen jutnak hozzá az érdeklődők a Margitszigeti és Városmajori Szabadtéri Színpadok teljes programkínálatához, a legfrissebb hírekhez, ajánlatokhoz és élményszolgáltatásokhoz, úgy, mint az “Aludjon Budapesten színházjeggyel” […]