Már a Budapesti Nyári Fesztiválnak is van mobil alkalmazása

Budapesti-Nyari-FesztivalA Budapesti Nyári Fesztivál egy ingyenesen letölthető applikációval bővítette szolgáltatásait. A fejlesztők szerint a Budapesti Nyári Fesztivál név alatt elérhető ingyenes alkalmazással egyszerűen, gyorsan és kényelmesen jutnak hozzá az érdeklődők a Margitszigeti és Városmajori Szabadtéri Színpadok teljes programkínálatához, a legfrissebb hírekhez, ajánlatokhoz és élményszolgáltatásokhoz, úgy, mint az “Aludjon Budapesten színházjeggyel” turisztikai csomagok, a Színházi hajójárat vagy a Víztorony kilátó és galéria programjai.

Az alkalmazás letöltői nemcsak elsőként értesülhetnek a legfrissebb információkról, hanem néhány kattintással és bankkártyás fizetéssel sorban állás és e-ticket nyomtatás nélkül vásárolhatnak belépőjegyet is a fesztivál több mint száz programjára. Ehhez csak egy regisztrációra van szükség, és máris válogathatnak a legjobb ajánlatokból. Az applikáció a tranzakció után e-mailben elküldi az e-ticketet, egyben fel is jegyzi a mobiltelefon naptárába az eseményt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Idős ember mobilját és pénzét rabolta el a brutális zsivány

vas febr 21 , 2016
A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást R. László 49 éves balassagyarmati lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2016. február 18-án 14 óra és 16 óra közötti Balassagyarmat belterületén – az utcán – időskorú ismerősétől pénzt kért. A nemleges választ […]

Friss, ropogós