Philips: jön a 3.0-ás TV

teve-nezesA TP Vision idén tavasszal több modellt is bemutat. A Philips tévék gyártójaként okos készülékeit ellátja az Android 5.0 (Lollipop) operációs rendszerrel, amellyel a Philips Okostévé és Google Play platform tartalmai egy gombnyomásra a képernyőre varázsolhatóak. A TP Vision okostévé stratégiája három pilléren nyugszik. Egyrészt a tévézés 3.0 élményének megteremtésén dolgoznak, ami azt a célt szolgálja, hogy a felhasználók a lehető legszélesebb programkínálathoz férhessenek hozzá. Ez azt jelenti, hogy a Philips okostévéken egyaránt nézhetőek, interaktívan kezelhetőek az online szolgáltatók és a felhasználó saját tartalmai, illetve a tévé társaságok által közvetített programok.

Másrészt a vállalat a játékos vénájú embereknek is kedvezni akar. Ők az androidos Philips okostévéken keresztül rengeteg játékhoz juthatnak hozzá az OnLive, a Google Play bekapcsolásával, illetve száz számra válogathatnak a készülékekbe előre installált szórakoztató programok között, amelyeket a Gameloft és az EA biztosít. Ráadásul ezekkel úgy játszhatnak, hogy a tévéhez semmilyen kiegészítő konzolt nem kell hozzákapcsolniuk. Plusz élményt nyújtanak az Ambilight fényhatások. Harmadrészt a Philips Okostévé az „Okos Otthon” applikációk központi csatornája lehet, azaz a készüléken keresztül irányíthatóak az internethez kapcsolódó egyéb otthoni okos készülékek is. Így a jövőben akár a tévéről lesz szabályozható a világítás, vagy az otthoni biztonsági rendszer — áll a gyártó közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Frissült az AIDA64 pc-s és androidos változata

sze márc 25 , 2015
A FinalWire frissítette az AIDA64 rendszer-információs szoftvereket. A windowsos számítógépeken futó kiadásokból a v5.20-as stabil verzió, míg az androidos alkalmazásból az 1.12-es verzió vált ma elérhetővé. Az Android platformra kiadott app rendkívül erősen startolt: a bejelentése óta eltelt bő két hétben közel százezer alkalommal töltötték le. A Google Play áruházban […]
aida64