Nagy üzletet kötött a Roatex Zrt.

matrica, útdíjA Roatex Ltd. Zrt. nyerte el a Föld negyedik legnépesebb országa, Indonézia egészére kiterjedő elektronikus útdíjhálózat kiépítését. A győztes magyar cég több mint 300 millió dolláros (napi árfolyamon ~88,338 milliárd forint) beruházást valósít meg. A 2018.06.12-én alapított társaság nemcsak kiépíti, de országszerte üzemelteti is majd az elektronikus útdíj-rendszert Indonéziában. A társaság 2019-ben irodát nyitott Indonézia fővárosában, Jakartában.

A társaságnak a működésének első első félévében nem volt bevétele, az évet 4,6 milliós veszteséggel zárta. A rákövetkező évben, 2019-ben ugyanekkora forgalom mellett 21,4 milliós veszteséget értek el. A nyilvános cégadatok szerint a foglalkoztatottak száma mindkét évben nulla fő volt. A társaság vezető tisztviselője Nagy Szabolcs. A cég felügyelő-bizottságában két indonéz is található: Mohammad Soetrisno Bachir és Peter Ong.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Telenor: visszavonásig maradnak az adatforgalmi kedvezmények a távoktatás támogatásához

hét febr 1 , 2021
ShareTweetPinShareVisszavonásig fenntartja a Telenor az adatforgalmi kedvezményeket a távoktatás támogatásához, egyes meghatározott oldalak látogatása nem csökkenti az előfizetők adatkeretét. A Telenor Magyarország azt közölte, hogy a március 1-jéig meghosszabított járványügyi korlátozások idejére marad a főbb oktatási oldalak díjmentes elérését. Ezt az Innovációs és Technológiai Minisztériummal (ITM) egyeztetve a Telenor hálózatán […]
hipersuli

És még ez is...