Csodás, új SAP termékek II.

Az SAP olyan új termékeket jelentett be, amelyek segítségével a vállalatok könnyen ki tudják használni a legújabb innovációk – mint például a mesterséges intelligencia – által nyújtott előnyöket. A fejlesztések mindegyike a felhőből érkezik.

Gépi tanulás képességek minden vállalat számára
Az SAP Leonardo Machine Learning képességeit a teljes SAP-portfólióba integrálják, így megtalálhatók például az SAP S/4HANA és az SAP Ariba megoldásokban is. A felhasználók egyedi gépi tanuláson – mesterséges intelligencián – alapuló alkalmazásokat is készíthetnek az SAP Leonardo Machine Learning Foundation segítségével, amely öt szolgáltatással bővül. Az új lehetőségek között szerepel a tárgyfelismerés, a képekben történő szövegfelismerés, valamint a szövegértékelés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Palkovics váltja Deutsch-ot az 5G Koalíció elnökségében

szo jún 30 , 2018
Tisztújító plenáris ülést tartott a Digitális Jólét Program által kezdeményezett 5G Koalíció – jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM). A közlemény szerint a tavaly júniusban kormányzati és piaci szereplők, szakmai és érdekképviseleti szervezetek, egyetemek és tudományos műhelyek részvételével megalakult 5G Koalíció célja, hogy Magyarország az 5G fejlesztések egyik […]
Palkovics László innovációs és technológiai miniszter

És még ez is...