Új műsorhoz, új férfi kell…

Új felsővezetőkkel vág neki a jövő évnek a ketté osztódó Xerox.

Idén, az év elején jelentette be a Xerox, hogy a céget szétválasztják két, nyilvánosan működő részvénytársaságra. Ezek egyike marad a Xerox, amely dokumentum-technológiával, és dokumentum outsoucing üzleti megoldásokkal fog foglalkozni. E mellé pedig létrehoznak egy másik vállalatot Conduent néven, amelyhez az üzleti folyamatokat érintő szolgáltatások fognak tartozni. A szétválási folyamat lassan a végéhez ér, és a jövő év elején elkezdődik egy új korszak, új célokkal, amelyek elérése érdekében a Xerox ezekben a napokban több vezető munkatársat is kinevezett.

2017. januárjától Herve Tessler tölti be a Xerox Nemzetközi Műveletekért felelős elnöki posztját. Ennek megfelelően az ő feladata lesz a vállalat globális stratégiájának kialakítása az elkövetkező időszakban, valamint több mint 150 országban az ő vezetése alá fognak tartozni azok az ügyfélkapcsolati csapatok. A napokban új pénzügyi vezető is érkezett a Xerox-hoz. William F. Osbourn-t nevezték ki erre a posztra. A nyugdíjba vonuló Leslie Varon-t váltja a hivatalában.

Januártól a Xerox vezető testülete, a Tanács is új tagokkal folytatja a munkáját. Az év elejétől a tizenegy tagú testületet erősíti a Deloitte korábbi vezérigazgatója, Joseph J. Echevarria, valamint a vezető amerikai befektető vállalat, az Apollo Management korábbi, partneri státuszban álló szakembere, Cheryl G. Krongard. Mindketten széleskörű, a globális üzleti világban szerzett tapasztalataikkal, ismereteikkel, illetve az üzletfejlesztés, vagyonkezelés terén felhalmozott tudásuk megosztásával segítik elő a Xerox sikeres, jövőbeni fejlődését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ez a jóvő: a 10 legfontosabb fogyasztói trend 2017-ben X.

hét dec 19 , 2016
A világ egyik legnagyobb távközlési eszközgyártó cége hatodik éve teszi közzé a várható fogyasztói trendek szóló próféciáit. A jövőbe tekintő éves jelentés legújabb, hatodik kiadásában a 2017-ben és azt követő években várható tíz legfontosabb fogyasztói trendről számolnak be. 10. Mindent a nagyoktól: A haladó internethasználók több mint kétötöde legszívesebben minden terméket […]

És még ez is...