Telenor: visszavonásig maradnak az adatforgalmi kedvezmények a távoktatás támogatásához

hipersuliVisszavonásig fenntartja a Telenor az adatforgalmi kedvezményeket a távoktatás támogatásához, egyes meghatározott oldalak látogatása nem csökkenti az előfizetők adatkeretét.

A Telenor Magyarország azt közölte, hogy a március 1-jéig meghosszabított járványügyi korlátozások idejére marad a főbb oktatási oldalak díjmentes elérését. Ezt az Innovációs és Technológiai Minisztériummal (ITM) egyeztetve a Telenor hálózatán tavaly november 27-től tették elérhetővé a koronavírus-járvány miatti vészhelyzeti intézkedések idejére. Mint írták, a kormány csütörtökön jelentette be, hogy március 1-jéig meghosszabbítja a járványügyi védelmi intézkedéseket, amivel összhangban a Telenor is a tervezettnél tovább biztosítja a bevezetett szolgáltatási kedvezményt. A Telenor hálózatán kis- és nagyképernyős mobilnet-hozzáféréssel forgalmi díj nélkül elérhető oldalak listája a mobiltársaság digitális oktatási programja, a HiperSuli weboldalán érhető el. Kitértek arra is, hogy továbbra is zajlik a szolgáltató által január 19-én meghirdetett “Digitális ugródeszka” pályázat, amelyben akár kétmillió forint értékű, a digitális oktatást segítő tablet-, valamint notebookcsomaghoz juthatnak hátrányos helyzetű települések felső tagozattal rendelkező alapfokú oktatási intézményei. A tízmillió forintos keretből elnyerhető technikai eszközök mellett a nyertes intézmények ingyenes, harmincórás akkreditált HiperSuli Digitális Módszertani Képzést is kapnak. A pályázat jelentkezési határideje február 16.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

ONYA csak egy van: már háztartási munkát is be lehet jelenteni online

hét febr 1 , 2021
A háztartási munkát végzőket már a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) saját fejlesztésű, webes alkalmazásával, az Online Nyomtatványkitöltő Alkalmazással (ONYA) is be lehet jelenteni – közölte az adóhivatal. Háztartási munkának számít például a lakás takarítása, főzés, mosás, vasalás, a gyermekek felügyelete, házi tanítása, az otthoni gondozás és ápolás, a házvezetés […]
We can Do it!

És még ez is...