Microsoft Lumia 535: ütős az ötös

windows-telefonA Microsoft bejelentette a Lumia 535 és Lumia 535 Dual SIM okostelefonokat, amelyek a legújabb Windows Phone 8.1 operációs rendszert futtatják és olcsón kínálják a Microsoft legfrissebb innovációit. A készülékek öt kimagasló, integrált Microsoft szolgáltatást kínálnak, széles látószögű 5 megapixeles előlapi kamerával és 5” méretű kijelzővel rendelkeznek. „A Lumia 535 okostelefon az úgynevezett ’5x5x5’ megoldásunkkal érkezik” – mondta Jo Harlow, a Microsoft telefonokért felelős üzletágának alelnöke. Hozzátette, az innováció mindenki számára elérhető kell legyen, ezért a legjobb Microsoft szolgáltatásokat ingyenessé tesszük és 5 megapixeles előlapi kamerával, valamint nagy, 5” méretű qHD felbontású kijelzővel ellátott készüléket kínálunk jutányos áron.

A Lumia 535 és Lumia 535 Dual SIM okostelefonok novemberben érkeznek egyes kulcsfontosságú piacokra és fehérben, feketében, valamint sötétszürke, élénk narancssárga, élénkzöld és ciánkék színekben lesznek kaphatók. A Lumia 535 és Lumia 535 Dual SIM telefonok ára operátoronként és piaconként változó. A készülékek becsült kiskereskedelmi ára várhatóan 110 euró lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Svindler listája: két kóklert köröznek

sze nov 12 , 2014
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. kerületi Rendőrkapitánysága a eljárást indított csalás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. Történt ugyanis, hogy a ma még ismeretlen tettes, vagy tettesek 2014. januárban és februárban, egy internetes oldalon több alkalommal hirdetett meg eladás céljából különféle műszaki cikkeket, mobiltelefont, tabletet valamint egy használt Suzuki Swift gépjárművet. […]