Mi van? Az IVSZ szerint az év IKT projektje a MOL Bubi

bubiAz Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) a Menta konferencián adta át a legkiemelkedőbb teljesítményekért járó Gyúrós Tibor díjakat. A Kecskeméten rendezett eseményen idén először négy kategóriában is díjazták a jelölteteket, a zsűri döntése alapján az év projektje a T-Systems Magyarország vezetésével, a Csepel Zrt.-vel konzorciumban megvalósított Mol BuBi lett. Az év IKT projektje díjjal az IVSZ azokat a már sikeresen lezajlott projekteket tünteti ki, amelyek megfelelnek a szakmaiság és a minőség követelményeinek, valamint megvalósításuk során valós értéket teremtenek az ügyfelek számára. Az Év IKT innovációja a Flike lett, az Év IKT Menedzsere Orosz Bálint a Skyscannertől, a Digitális oktatás nagykövetei pedig Nádori Gergely, és Prievara Tibor, a TanárBlog szerzői.

Vélemény
A szerződés szerint április 7-ig kellett volna átadni a BuBit, azután minden egyes nap után 1,8 millió forint kötbért számolt fel a BKK. A kötbér legmagasabb összege 180 millió forint, ezt július 16-án érte el a konzorcium. Végül 2014. szeptember 8-án sikerült átadni a rendszert. Ezt a projekt értékelte mintaadónak az iparág legnagyobb szakmai szervezete. Nem is értjük igazán miért nem a FUTÁR projekt lett az első, hiszen az olyan sikeres, nagy projekt volt, hogy épp a napokban vitte csődbe a Synergon Integrator Kft.-t.
-szerk-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Samsung Galaxy S6 edge+ diktálná az őszi divatot

pén szept 18 , 2015
A Samsung Electronics összefogott a divatvilág emblematikus figuráival, hogy egy olyan trendteremtő lookbookot állítson össze az őszi szezonra, melynek főszereplői a Galaxy S6 edge+ és Note5 telefonok. A fotósorozat a technológia személyes és emocionális oldalát mutatja be Steven Klein, a népszerű divatfotós szűrőjén keresztül, aki a világszerte jól ismert Bella […]
Samsung