Megvannak az MVM EDISON startup verseny nyertesei IV.

innovációRekord számú, több mint 260 beérkezett pályamunka közül kiválasztott nyolc döntős csapat közül hirdetett győzteseket a szakmai zsűri az MVM EDISON startup versenyen. A legjobbnak választott első három helyezett csapat akár ötvenmillió forint értékű magvető befektetéshez juthat az MVM Csoporttól. Az MVM EDISON 2021 érettebb fázis kategóriájának nyertes csapata a Labshare.

Önvezető autók, ember nélküli gyárak – ezekhez a termékekhez 2021-ben is nehéz, illetve költséges megfelelő validációs laboratóriumokat találni. Az autóipari és elektronikai ipari termékeket piacra vitel előtt validációs teszteknek kell alávetni. Egy autóipari termék esetében egy ilyen tesztsorozat ára meghaladhatja az egymillió eurót. A teszteket a legnagyobb cégek is rendszeresen külső erőforrások felhasználásával valósítják meg. A megfelelő jogosultsággal és képességgel rendelkező laborok felkutatása időigényes, a tesztek végrehajtásához gyakran hónapokig kell sorban állni, a piaci árak között pedig nagyságrendi különbségek is lehetnek. A Google-keresés, telefonos érdeklődés, e-mail-es nyomkövetés már a múlté. A LabShare egy kézben, a „one-stop-shop” elvén ad megoldást a fejlesztő cégeknek, egyben növeli a laborok láthatóságát és forgalmát. A csapat a b2b piacterek ötlete alapján nyújtana megoldást az iparágnak egy agilis online kereső, nyomon követő és szolgáltató megoldással. Csapattagok: Bakos Levente, Gyenes Dávid, Lóth Ágoston.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Gacsal a Tech Datát erősíti

csü jún 3 , 2021
Gacsal Józsefet 2021. június elsejétől nevezték ki a Tech Data magyarországi country sales menedzserének. Az 55 éves mérnöki és informatikusi végzettséggel rendelkező szakember 1998 és 2003 között marketingvezetői pozíciókban dolgozott az IBM és a Microsoft magyarországi leányvállalatánál, majd az Intel Hungary-nél töltött 12 évet, ahonnan a közoktatás, valamint egyes telekommunikációs […]
Gacsal József