Meghibásodás: elrendelték az egészségügyi kártyák informatikai rendszerének ellenőrzését Romániában

programhiba errorA miniszterelnök ellenőrző testülete által vezetett csoport fogja kivizsgálni az Országos Egészségbiztosítási Pénztárnál az egészségügyi kártyák informatikai rendszerének működését — írja a román kormány az Agerpres hírügynökséghez eljuttatott közleményében.

A kormány által küldött vegyes csapatot az Egészségügyi Minisztérium és a miniszterelnök ellenőrző testületének tagjai alkotják és a 2016. január 1-jétől mostanáig tartó időszakot ellenőrzik. „A kivizsgálást az elektronikus rendszerben tapasztalt meghibásodások miatt rendelték el” — áll a közleményben.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Több mint negyven embert csapott be egy telefonnal üzletelő internetes csaló

hét nov 28 , 2016
ShareTweetPinShareA Nagykátai Járási Ügyészség üzletszerűen elkövetett csalás bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki mobiltelefonokat hirdetett internetes oldalakon, de egy vevőjének sem küldött semmit, 41 embert károsítva meg. A bűnügy vádlottja, egy kunhegyesi férfi különböző internetes apróhirdetési oldalakon mobiltelefonokat kínált kedvező áron eladásra. A hirdetésekre jelentkező sértettek hivatalosan […]
futár, csomag

És még ez is...