Kampányolni kezdett a Kingston

KingstonA Kingston Technology elindította globális kampányát, a Kingston Is With You-t, amellyel az a célja, hogy a felhasználókat minden olyan élethelyzetben támogassa, amikor adataik biztonságos tárolásáról és hordozásáról, vagy informatikai rendszereik teljesítményének növeléséről van szó. A gyártó szerint az élet különböző területein keletkező adatokat különféle módon érdemes tárolni. A családi eseményeket memóriakártyákon, a szabadidő és szórakozás közben készült állományokat legyen szó utazásról, filmnézésről, zenehallgatásról, számítógépes játékokról vagy bármilyen egyéb hobbiról pendrive-okon, memóriakártyákon, DRAM-okon, vagy SSD-ken. A munkához kapcsolódó adatokat titkosított USB-kulcson vagy SSD-meghajtón érdemes tárolni. A szerverek és adatközpontok nagy mennyiségű adatait szigorúan tesztelt üzleti SSD-ken érdemes tárolni.

„A Kingston megoldásai világszerte több millió ember életének a részesei, bárhol, bármikor, bármilyen helyzetben és eszközön védve adataikat. Minden termékünket a felhasználóink igényeire szabva tervezzük meg, akik a környezetükhöz hasonlóan folyamatosan változnak és fejlődnek. Ezért vagyunk jelen memóriamegoldásainkkal minden olyan eszközben, amelyek a mindennapokban körül veszik akár a végfelhasználókat, akár a vállalati ügyfeleket: telefonokban, laptopokban, asztali számítógépekben, kamerákban, okoseszközökben, adatközpontokban és szerverekben” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Változások lesznek a 4iG vezetésében

hét nov 9 , 2020
A 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2020 november 25.-én rendkívüli közgyűlést tartanak. A második napirendi pont szerint Simon Zoltán és Zibriczki Béla igazgatósági tagok az igazgatósági tagi tisztségükről a rendkívüli közgyűlés napjával lemondanak, az igazgatóság javasolja a közgyűlésnek Simon és Zibriczki lemondásának a tudomásulvételét, valamint javasolja a közgyűlésnek, hogy tárgyalja meg […]
4iG

Friss, ropogós