Megérkezett a Nokia Lumia 630 okostelefon

1

windows-telefonA Microsoft Devices Group bejelentette, hogy Magyarországon is elérhető a Windows Phone 8.1 operációs rendszert futtató Nokia Lumia 630 okostelefon. A legolcsóbb Lumia okostelefon a négymagos processzornak és a ClearBlack 4,5” méretű LCD kijelzővel rendelkezik.

A készülék az integrált funkcióksegítségével könnyen elérhető az új Microsoft Enterprise csomag, a Microsoft Office, a OneDrive, a Nokia Camera, a HERE Térképek és Drive+, alkalmazások. A két SIM kártyás Nokia Lumia 630 készülék narancssárga, élénkzöld és sárga színekben, valamint fehérben és feketében kapható. A készülék javasolt kiskereskedelmi ára adók és illetékek nélkül 49 990 forint.

One thought on “Megérkezett a Nokia Lumia 630 okostelefon

  1. A javasolt fogyasztói ára tartalmazza az adót stb-t 🙂 Am nagyon jó kis teló nekem bejött 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Indul a frekvenciapályázat

pén máj 23 , 2014
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) közzétette a Magyarországon korábban mobiladat-forgalomra még meg nem nyitott 800 és a 2600 MHz-es frekvenciasávok, valamint a 900, az 1800 MHz továbbá a 26 GHz-es még ki nem osztott frekvenciasáv részek hasznosítására vonatkozó pályázati dokumentációt. A nyertesek a frekvenciákat már-már az idők végezetéig, 2034-ig […]
frekvencia