Amerikai online szupermarketnek fejlesztett a magyar EU Edge

munkaVezető online amerikai szupermarket felújítását végezte el az EU Edge nevű budapesti szoftverfejlesztő cég. Az MTI-hez eljuttatott közleményük szerint “jelentős nemzetközi fejlesztői projektet” zártak le nemrégiben: az amerikai piac egyik vezető online szupermarket vállalata, a FreshDirect Magyarországra szervezte ki több mint százezer aktív felhasználóval rendelkező webáruházának szoftverfejlesztési munkáit. “A feladatunk legnehezebb része az volt, hogy feltárjuk a FreshDirect igényeit. Ezután jött a megvalósítás, ami közben a rendszer egyetlen pillanatra sem állhatott le” – mondta Gelesz Tamás, az EU Edge munkatársa, a FreshDirect projekt vezető fejlesztője a közlemény szerint.

Az EU Edge egy elsősorban startup projektekre specializálódott, szoftverfejlesztéssel és folyamatmenedzsmenttel foglalkozó vállalkozás. A 2005-ben alapított budapesti székhelyű cég ügyfelei közé tartozik a FreshDirect mellett például a hazai alapítású Prezi, a Dragontape, a LogMeIn és a PocketGuide. A nyilvánosan elérhető céginformációs adatok szerint az EU Edge 2013-ban magyarországi tevékenységeivel mintegy 98 millió forintos árbevételt ért el az egy évvel korábbi 80 millió forint után, a cég mérleg szerinti nyeresége pedig 4,57 millió forint volt a 2012-es 1,6 millió forintot követően. Tavaly az EU Edge hazai és amerikai bevételei összesen elérik az évi 1 millió dollárt, a cég 14 embert foglalkoztat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Így lesz gyerekjáték a rendszerfelügyelet III.

csü febr 5 , 2015
Használjuk az ajánlott konfigurációkat! Azzal is rengeteg időt és energiát takaríthatunk meg, ha a rendszerek konfigurálását, illetve a beállítások folyamatos ellenőrzését és esetleges frissítését is „profi segítségre” bízzuk. Létezik olyan program, amely megvizsgálja a vállalat rendszereinek konfigurációit, és összeveti azokat a saját adatbázisában található ajánlásokkal, amelyeket folyamatosan napra készen tartanak a […]