Meg fogsz döbbenni: a világ informatikája számokban V.

greenled

  • Az IBM Institute of Business Value friss kutatása szerint a megkérdezett 1400 üzleti vezető közel 87 százaléka úgy gondolja, hogy a szervezetükben nem összpontosul elég figyelem a változás menedzselésére, mindössze 20 százalékuk véli úgy, hogy sikeresen viszik végig a változást a szervezetben, és 40 százalékuk, hogy egy ilyen jövőbeli feladathoz rendelkezésére állnak az eszközök.
  • A Nikon elemzése szerint a családi fényképet készítők közül tízből több mint egy, pontosabban 13 százalék szereti követni a fiatal brit királyi sarjak példáját, és a háziállatuknak is helyet szorítanak a képen, miközben az elenyésző kisebbség, a megkérdezettek négy százaléka úgy véli, hogy az öltözékek összehangolása a kulcs az igazán kiemelkedő családi fényképekhez.
  • A hamisított és illegális áruk online kereskedelme az Egyesült Államokban a Javelin Strategy and Research cég szerint közel 18 milliárd dollár.
  • A Kaspersky Lab statisztikája szerint 2014 első negyedévének végén a társaság malware gyűjteménye közel 300 ezer mintából állt. A második negyedévben a gyűjtemény több mint 65 ezer új rosszindulatú programmal bővült.
  • A Gartner adatai szerint a vállalatok kétharmada virtualizálja a szerverein futó szolgáltatásokat.
  • A PayPal naponta több mint 9,3 millió átutalást dolgoz föl.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

GVH: hat éven keresztül csalt a kárkalkulációs szoftver

pén aug 22 , 2014
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy több festékimportőr és egy kárkalkulációs szoftvert működtető vállalkozás versenykorlátozó magatartást folytatott, amikor hat éven keresztül a hazai kárkalkulációs szoftverekben alkalmazott fényezőanyag átlagárat a valósnál magasabb szinten határozták meg. A GVH ezért hét vállalkozásra összesen közel 175,9 millió forint bírságot szabott ki. A GVH eljárásában […]