Már megint keresik Magyarország legjobb startupjait

startEgymilliós összdíjazású startup versenyt rendeznek szeptember végén az Internet Hungaryn. A konferencián nyolc magyar alapítású startupnak kínálnak bemutatkozási lehetőséget. A versenyen elsősorban azokat a hazai feltörekvő cégeket, projekteket szeretnék bemutatni, amelyek nemzetközi szinten is érdekesek, illetve olyan újdonságot kínálnak, amely a konferencia széles résztvevői köre számára szakmai megoldásként is izgalmasak lehetnek.

Az előválogatást követő döntő prezentációk, a pitch-ek szeptember 29-én Internet Hungary immáron hagyományos startup szekciójában, a Startup Comedy-n lesznek Siófokon, a Hotel Azúrban. Ott mérhetik majd össze projektjeiket, előadói tehetségüket a jelentkezők. Méghozzá az előválogatást is végző zsűri és a konferencia közönsége előtt. A versenyzők háromperces prezentációkkal mutathatják projektjüket, a zsűri pedig két percig faggathatja őket a terveikről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Magyarországra is jönnek a Coolpad okostelefonok

vas aug 23 , 2015
A kínai Coolpad 2015 augusztusban érkezik az európai és a magyar piacra, a TCCM, Kelet-Közép Európa egyik legnagyobb telekommunikációs disztribútor vállalatán keresztül. A Coolpad 2003-as alapítása óta a világ negyedik legnagyobb okostelefon-gyártójává és a hetedik legnagyobb okostelefon márkájává vált. A Coolpad több mint ötezer szabadalommal rendelkezik, többek között mobil applikációk, […]

Friss, ropogós