Hivatalos: hihetetlen hirdetési webshop indult

Csasztvan Nóra DisplayNOWElindult DisplayNOW. A megoldás a kis- és közepes vállalkozások számára egyszerűsíti le az online-média-hirdetések vásárlását és -kampányok indítását. A magyar tulajdonú adtech startup úgy véli, fontos mérföldkőhöz érkezett a piac. A DisplayNOW egy speciális webshop, ahol a hirdetési kampányok a webáruházak termékértékesítéséhez hasonló egyszerű folyamat segítségével rendelhetőek meg. A platform a hazai prémiumkiadványok felületein kínál olyan hirdetési lehetőségeket, amelyek komoly segítséget nyújtanak a cégeknek abban, hogy piacaikat bővítsék, termékeiket sikeresebben, nagyobb volumenben tudják értékesíteni. A hirdetési webshop azokat a sikeres hazai vállalkozásokat célozza meg, akik a már kipróbált Google- és Facebook-hirdetési eszközeiken túl további hirdetési megoldásokkal szeretnék bővíteni marketingeszköztárukat.

„Egy egyszerű webshopfelületen keresztül teszi elérhetővé a komplex, egyedi megoldásokat is. Illetve fontos megemlíteni, hogy platformunk egyben megoldást szállít a hazai kiadóknak is, amivel új hirdetői bevételeket csatornázhatnak magukhoz” – mondta Csasztvan Nóra, a DisplayNOW Zrt. társalapító-vezérigazgatója. A DisplayNOW hirdetési hálózata kiadófüggetlen, melyben jelenleg közel negyven online médium több mint százötven csomagja érhető el. A kiadói kör és a kínálat folyamatosan bővül, a klasszikus displaymegoldásokon túl például podcastcsomagok is elérhetők a platformon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Változások az ügyfélkapcsolatokban – Vajon Magyarországra is begyűrűzik az új technológia?

sze aug 25 , 2021
Azt mondják, hogy a változás lassan közeledik és hirtelen érkezik. Az egykor megvalósítható, de marginális ötletek, mint például egy barát születésnapjának megünneplése a Zoomon keresztül (ami nyilvánvalóan más, mint a “csak egyedül ivás”), vagy egy könyvklub megbeszélésének megtartása a FaceTime-on keresztül, 2020-ban azonnal mainstream lett. A hétköznapi életben is elkezdtünk […]
iroda

Friss, ropogós