Magyarország Európa Indiája lett II.

india-outsourcingMég idén százzal szeretné növelni dolgozói létszámát Pécsett a településen jelenleg 255 munkavállalót foglalkoztató informatikai szolgáltató IT Services Hungary Kft. (ITSH) – jelentette be a társaság. Zalay Buda, az ITSH pécsi kirendeltségének vezetője elmondta, hogy az év első felében már száz kollégát vettek fel a ma 255 munkavállalót foglalkoztató pécsi telephelyen és ugyanilyen bővüléssel számolnak az év végéig. Augusztusban átadják az ITSH második pécsi telephelyét is. A második körben, 2016-ig pedig újabb, hasonló nagyságrendű szakemberállomány-bővítést tervez a cég menedzsmentje, illetve a tervek között szerepel újabb szolgáltatások Magyarországra, azon belül Pécsre hozatala is.

Mint azt Sümegi Zsuzsanna, a társaság kommunikációs vezetője beszámolt arról, hogy terveik szerint még idén a jelenlegi 3600 fős dolgozói létszámukat 3 900-4 000-re emelnék, ezért több csatornán toborzó kampányt indítottak. Hangsúlyozta: kiváló szaktudású, angolul és németül beszélő munkatársakat keresnek országszerte, s az a fő üzenetük, hogy Magyarországon is komoly karriert lehet építeni az ágazatban; minderre jó, példa, hogy a vállalatnak több ízben sikerült már hazacsábítania Nyugat-Európában dolgozó magyarokat — írja az MTI.

A német T-Systems International magyar leányvállalata, az IT Services Hungary Kft. tavaly nettó negyvenmilliárd forint árbevételt, és 1,75 milliárd forint adózott eredményt ért el. Korábban, 2012-ben 36 milliárd forintos bevétel mellett 1,2 milliárd forintos nyereséget könyvelhettek el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Telenor csatlakozott a Nemzeti Mobilfizetési Rendszerhez

sze júl 2 , 2014
Július 1-jétől a törvényi szabályozás szerint a Nemzeti Mobilfizetési Zrt.-n és szerződött partnerein keresztül – így a Telenor hálózatán is – lehet igénybe venni az országban már 70 helyen elérhető közterületi mobilparkolási szolgáltatást. A Telenor ügyfelei az ország valamennyi fizetős parkoló övezetében igénybe vehetik a szolgáltatást MobilVásárlás szolgáltatással. Az ügyfeleket […]