Magyarország Európa Indiája lett

1

indiaSzolgáltatóközpontot hozott létre Budapesten a brit Computacenter Plc., a befektetés értéke mintegy 1,2 millió euró, csaknem 360 millió forint. A cég budapesti irodáját Mike Norris, az angol vállalat vezérigazgatója és Berényi János, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) elnöke adta át kedden. A központban induláskor ötven magyar, több nyelven beszélő munkavállalót alkalmaznak, akik számát 2015 végére 250-re kívánnak növelni. Ezt követően pedig a tervezett létszám várhatóan tovább nő, és eléri az ötszáz főt, ami további 1,2 millió eurós befektetést jelent majd. Az informatikai szolgáltatásokkal foglalkozó brit cég múlt évi árbevétele 3,5 milliárd euró, több mint százmilliárd forint volt — írja az MTI. (Magyarország kitartó kemény munkával, az alacsony bérekkel, a munkavállalók kiszolgáltatottságának növelésével elérte, hogy a szolgáltatóközpontok India helyett ide telepítsék “központjaikat”. Hurrá! A -szerk- megj.)

One thought on “Magyarország Európa Indiája lett

  1. Már csak az hiányzik, hogy mi is kézi CAPTCHA feltörésre szakosodjunk. A felelősség egymásra tologatásának kultúrája már megvan.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nagyon biztonságos a Kingston DataTraveler Locker+ G3

sze jan 15 , 2014
A Kingston bemutatta az újgenerációs DataTraveler Locker+ G3 (DTLPG3) USB-meghajtót. A memóriakulcs jelszóval védi és hardveresen titkosítja az adatokat, amivel a legjobb, USB 3.0 sebességű személyes biztonsági lehetőségeket nyújtja a felhasználóknak — legalábbis a gyártó szerint. „A Kingston DataTraveler Locker+ G3 ideális választást jelenthet azok számára, akik bizalmas dokumentumaikat biztonságos, […]