Magyar Államkincstár: sokmillió forintos call center-bővítés

videocallA Magyar Államkincstár szerteágazó tevékenységéhez kötődő szolgáltatások elérését könnyíti meg a szervezet Egerben működő országos call centerének 14 millió forintból megvalósult bővítése – mondta Dancsó József, a Magyar Államkincstár elnöke. Szavai szerint az Államkincstár átalakítása a „jó állam, modern állam” eszmeiségét követi. Ennek egyik legfontosabb eleme pedig az információk minél gyorsabb, hatékonyabb eljuttatása az ezt igénylő emberekhez. Dancsó szerint Egerben kiváló közegben működik a call center, ugyanakkor meg kellett találni a módját annak, hogy a megnövekedett igényeket is ki tudják elégíteni. A több százezer ügyfelet kiszolgáló, évente mintegy 2,5 millió telefonhívást bonyolító és 33 ezer e-mailes megkeresésre válaszoló telefonos szolgálat egyebek mellett családtámogatási, energiaár-támogatási és értékpapír-forgalmazási ügyekben is segíti az embereket – hangsúlyozta.

Az elnök közlése szerint a call center bővítésével 15 új munkahelyet teremtettek, így már 43-an dolgoznak a központban. Az új munkatársak képzése július elsejével kezdődött, jelenleg a betanulás zajlik, augusztus végétől pedig már ők is „élesben” informálják majd az ügyfeleket. Dancsó kitért arra is, hogy az egri beruházás nem merült ki a call center bővítésében: a Magyar Államkincstár Heves Megyei Igazgatóságának épületében egy hatvan férőhelyes oktatótermet is kialakítottak 30 millió forintért — írja az MTI.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Fenntarthatóság: a népek alig, a Magyar Telekom munkatársai nagyon tájélozottak

szo aug 23 , 2014
A Magyar Telekom idén tizenegyedik alkalommal hozta nyilvánosságra fenntarthatósági teljesítményét bemutató jelentését, amely ebben az évben is a legmagasabb megfelelési szinten, az átláthatóság és az összehasonlíthatóság feltételeinek teljes mértékben megfelelve készült el. A fenntarthatósági tevékenység egyik kiemelkedő eredménye, hogy a vállalat a 2010-ben öt évre kitűzött 20 százalékos CO²-kibocsátás-csökkentést már […]

És még ez is...