Új átjárókat mutatott be a ZyXEL

routerTöbb mint 650 000 vírus azonosítására és blokkolására képes átjáró-sorozatot vezetett be a piacra a tajvani ZyXEL. A tajvani társaság USG310/210/110 új átjárói átfogó védelmet nyújtanak. A Kaspersky SafeStream II antivírus rendszerrel támogatott új USG Advanced széria átfogó védelmet nyújt a veszélyes kódok és vírusok ellen. A felhő alapú ip-reputációs alkalmazást támogató eszközök gyors és hatékony spam-védelemmel rendelkeznek, több mint 140 milliárd URL-t vizsgálnak meg, és egyszerre akár 3000 különböző applikációt képesek azonosítani.

A sorozat tagjai több WAN-felületet használnak, és az USB modemek széles választékát is támogatják. A széria minden tagja rendelkezik a hitelesített IPSec terhelés-kiegyenlítéssel, és futtatja a kulcsfontosságú VPN alkalmazásokat is. A felhő alapú ip-reputációs rendszerben a ZyXEL antispam célzott és gyors védelmet nyújt. A rendszer az adatokat küldő fél reputációját különböző források alapján elemzi, és nyelvtől illetve formátumtól függetlenül a kéretlen információkat akár perceken belül képes azonosítani és blokkolni. A beépített WLAN kontroller emellett a központi irányítást támogató CAPWAP-et is tartalmazza, ami egységesíti a menedzselést és hitelesíti a hozzáférési pontok csoportját.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Márkaboltot nyitott a Lenovo

pén nov 7 , 2014
A Lenovo Magyarország a Notebook.hu közreműködésével megnyitotta új, az ország egyetlen Lenovo Márkaboltját a Mammut I. bevásárlóközpont földszintjén. A márkaboltban a Lenovo termékei között egyaránt megtalálhatóak a belépőszintű és középkategóriás modellek, valamint a csúcsteljesítményű készülékek is. A Lenovo Márkabolt megnyitása egy újabb mérföldkő, amellyel az a célunk, hogy a felhasználók […]
Lukács Anita lenovo