LG WebOS 3.0: magic

varazslatAz LG Electronics a 2016-os Las Vegas-i CES kiállításon mutatja be legújabb okostévé felhozatalát az új webOS 3.0 okostévé-platformmal együtt. Az LG webOS 3.0 három új funkciót is kínál: Magic Zoom, Magic Mobile Connection és Magic Remote. A Magic Zoom segítségével a felhasználók képeket, illetve szövegeket is felnagyíthatnak a képminőség romlása nélkül. A Magic Mobile Connection révén a LG SMART TV tulajdonosok mobiltelefonjaikat csatlakoztathatják a készülékeikhez az LG TV Plus applikáción keresztül, így a mobilalkalmazások a tévéképernyőn is elérhetőek lesznek. A továbbfejlesztett Magic Remote a set-top boxok kezelését teszi egyszerűbbé további távirányítógombok hozzáadásával. A Screen Remote (Virtuális távirányító) funkciót szintén átdolgozták a vállalat fejlesztői; a felhasználói felület leegyszerűsödött, összeszedettebb és kényelmesebb lett.

A webOS 3.0 kiegészül a Channel Plus egyedi funkcióval, amely over-the-top (OTT) tartalmakat nyújt. Ez egy egységes csatornalistát jelent, amely az OTT tartalmat és a szokásos TV csatornákat kombinálja, így a felhasználók a szokott módon a csatornák között kapcsolva érik el az OTT tartalmakat. A Channel Plus egy alkalmazás segítségével is irányítható, amely műsorajánlókat ad a képernyőn felugró widgetekkel. A Xumoval (www.xumo.com) kötött partner-együttműködés révén a Channel Plus egy sor jó minőségű, ingyenes digitális tartalmat is nyújt olyan tévéadóktól és tartalomforrásoktól, mint a Bloomberg, a TIME Inc., a Condé Nast Entertainment és a The Wall Street Journal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nem a láncainkat, hanem a laptopojainkat és az okostelefonunkat veszítjük el

hét jan 4 , 2016
Az ESET legújabb kutatása szerint az Egyesült Királyságban évente megdöbbentően sok, 138 ezer darab mobiltelefont és laptopot hagynak ott tulajdonosaik, csak a karácsonyi bulik alkalmával. Ennél a számnál is ijesztőbb adat az, hogy ezen elhagyott mobileszközök 64 százaléka nem rendelkezik semmilyen biztonsági védelemmel, így bárki számára elérhetőek az azokon tárolt […]