Ne engedjük, hogy a munka uralkodjon rajtunk: az otthoni munkavégzés hét aranyszabálya V.

Chaplin - Modern időkAz otthoni munkavégzéshez sincs tökéletes recept, de ahhoz, hogy ne váljon számunkra teherré, néhány dolgot mindenképpen érdemes szem előtt tartanunk – ehhez szolgál segítségül a Leitz márkanevéről ismert amerikai Esselte IPR AB iránymutatása.

Ha az irodánk csak pár lépésre van tőlünk, hajlamosak vagyunk még késő este is ránézni céges levelezésünkre. Ez nagyon rossz gyakorlat. A munkaidő végén „tiltsuk” el magunkat a munkától. Ha befejeztük az aznapra beütemezett feladatokat, próbáljunk elszakadni a számítógépünktől, és – ha csak nem vagyunk ügyeletben – kapcsoljuk ki a céges telefonunkat is. A reggel megtervezett napirendnek pedig mindig legyen része a családra fordított idő is.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Vodafone pozitívan diszkriminálja a 25 év alattiakat

csü szept 8 , 2016
ShareTweetPinShareHavi két gigabájt plusz adattal, egyetemi közösségi térrel és ehhez kapcsolódó hat hetes programsorozattal, valamint véleményvezérek inspiráló történeteivel indítja a tanévet a Vodafone a 25 év alattiak számára. A Vodafone You platform indításának célja, hogy eszközt, inspirációt adjon a fiataloknak álmaik eléréséhez, és ennek sikeréhez támogatást nyújtson a fiatalok körében kiemelkedő […]
Vodafone

És még ez is...