Nyakunkon a Windows 10 eszközök korszaka

Windows-10A Microsoft a napokban mutatta be az új Surface, Lumia és Microsoft Band eszközeit. Ezekben az eszközökben a közös pont, hogy minden idők legcsodásabb, legpáratlanabb -vagy ahogy a Microsoft közleménye fogalmaz-, a legnagyszerűbb Windows 10 felhasználói élményt nyújtják. Az új Surface továbbfejlesztett érintőképernyővel és tollal érkezik, a telefonokra optimalizált Continuum segítségével pedig a Lumia 950 és 950XL telefonok úgy működnek, mint egy pc. A Microsoft a Windows 10 bevezetésével lehetővé vált innovációk közül bemutatta az Xbox új játékait, továbbá friss részleteket osztott meg a Microsoft HoloLens-ről, a világ első valódi, hordozható, holografikus számítógépéről.

A Windows 10 operációs rendszer elterjedésének gyorsasága minden korábbi rekordot megdöntött: ma már világszerte több mint 110 millióan használják. Ez azt jelenti, hogy a Windows 10 azonos idő alatt, háromszor több gépre települt, mint a Windows 7. (Érdekes lenne tudni, hogy ez a szám mekkora lenne, ha nem lenne az ingyenes frissítés. A -szerk- megj.) A Windows Áruházat több mint 1,25 milliárd alkalommal látogatták meg, ahol már elérhetőek a most bemutatott vadonatúj Windows 10 applikációk, például a Box, a Facebook, az Instagram, a Candy Crush Soda Saga, a Flipagram, az Uber és még számos egyéb alkalmazás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Toshiba segít, ha kellemetlenség ér

pén okt 9 , 2015
A Toshiba Europe GmbH bejelentette a No Matter What garanciát – ami extra védelmet biztosít váratlan és kellemetlen helyzetekben. A Toshiba normál, szétcsatlakoztatható és átalakítható laptopjainak termékskálája esetében a vásárlásnál ingyenesen járó No Matter What garancia átfogó védelmet ad szinte minden eshetőségre. A garancia öt különböző szolgáltatást tartalmaz: garancia kiterjesztést; […]

Friss, ropogós