Letisztult vonalaival nyert a QNAP TVS-873 NAS

QNAP Systems bejelentette, hogy a TVS-873 NAS megnyerte a Red Dot Díjat, amelyet a páratlanul csodálatos dizájnért kapott.

A díjnyertes TVS-873 aranyszínben reprezentálja a NAS kiemelkedő teljesítményét. Erőteljes, 3. generációs AMD R-Series RX-421BD quad-core APU-val, AES-NI gyorsított titkosítással, akár 64GB-ig bővíthető DDR4 RAM memóriával, USB 3.1 Gen2 (10Gbps) csatlakozóval, 10GbE kártyahellyel, az auto-tiering funkcióhoz két M.2 SSD slottal, valamint a 4K-képes GPU teljesítményhez dupla HDMI kimenettel, a TVS-873 ideális média tároló, SSD gyorsítótárazással a 10GbE alkalmazásokhoz.

„Ez egy igazán nagy megtiszteltetés, hogy a TVS-873 megkapta a Red Dot díjat” – nyilatkozta Dino Wang, a QNAP dizájn igazgatója, valamint hozzátette: „a TVS-873 egy kiváló NAS, amely ötvözi a teljesítményt, a funkcionalitást és a megbízhatóságot, mindezt arany színben. Tudtuk, hogy a TVS-873 tervezése során, valami igazán különlegeset alkottunk, ezért döntöttünk úgy, hogy a belső kialakítás terén is a szemet gyönyörködtető külsőhöz hasonló egyedi hardvert adunk.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.