Beteg gyerekeknek adományoz a Magyar Telekom, pedig focit is támogathatna

futEgy éjszakára, június 28-án Budapest a mozgás városává alakul. Az egészséges életmódot népszerűsítő Mozgás Éjszakája eseményhez kapcsolódóan a Magyar Telekom főtámogatóként különleges akcióval segíti a beteg gyerekeket: a május 26-tól június 28-ig, a rendezvény napjáig a Futótárs alkalmazással rögzített minden egyes kilométer után 20 forintot adományoz a Magyar Gyermekaneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaságnak. A kilométerek pedig szépen gyűlnek.

Az ingyenesen letölthető, magyar nyelvű Futótárs alkalmazással az elmúlt hetekben több mint 15 ezer kilométert futottak a sportolók. Érdekesség, hogy az applikációt használó futók átlagosan egy alkalommal több mint 4,5 kilométert futottak, és a leghosszabb mért futás 50 kilométer volt. A Futótárs alkalmazás nemcsak a felkészülést segíti elő, amikor tanácsokat ad, méri és rögzíti a futóteljesítményt, eltárolja az egyes futások legfontosabb adatait, grafikonokat, statisztikákat készít, hanem versenyeket is ajánl, naptárat vezet az edzésekről és a versenyekről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Villanyos autóval hasíthatnak az SAP vezetői

szo jún 28 , 2014
Minden ötödik cégautóra jogosult elektromos autót fog vezetni az SAP szoftvergyártónál. A vállalati flotta átállását 2020-ra tervezi a cég, amely ötezer e-autó beszerzését jelenti addigra világszerte. Jelenleg 170 ilyen járművet hajtanak a szoftvercég dolgozói. A 66 000 főt foglalkoztató vállalat jelenleg 22 ezres flottával rendelkezik, amely az it-társaság összesített szén-dioxid kibocsátásának negyedéért […]

Friss, ropogós