Kódolatlan csatornákkal nyomul a Magyar Telekom

oldtvA család minden egyes tagjának teljes körű szórakoztatást nyújtó, számos újdonságot – frenetikusan izgalmas műsorokat, kódolatlan csatornákat – tartalmazó tévés kínálatot állított össze a Magyar Telekom év végére. A műsorszolgáltatókkal folytatott sikeres tárgyalások eredményeképpen a hét elejétől két hónapon át minden digitális (kábel, sat TV és IPTV) tévé-előfizetéssel rendelkező Telekom ügyfél számára kódolatlanul elérhetővé válnak a Travel Channel, a Cartoon Network és a Universal Channel csatornák. Ezen kívül november 5-től az AMC csatorna műsorai is megtalálhatók lesznek a Telekom televíziós kínálatában. (A Travel Channel a 36-os, a Cartoon Network az 53-as, a Universal Channel az 58-as, az AMC pedig a 62-es csatornán lesznek elérhetők a digitális műsorújságban.)

A Magyar Telekom annyir a jó fej, hogy az előfizetők az akció után sem maradnak utazási-, gyerekműsorok vagy éppenséggel kedvenc filmjeik, sorozataik nélkül. A Universal Channel 2015. január 6-át követően is elérhető lesz a Telekom TV Családi csomagját igénybe vevő ügyfeleknek, a Travel Channel, a Cartoon Network csatornák pedig a megújuló minicsomagok kínálatát erősítik majd. További újdonság, hogy szintén novembertől már a Disney Movie On Demand animációs és családi egész estés tartalmai is követhetők az AMC, valamint a Da Vinci Learning csatornák változatos programjai mellett a Telekom TV – korlátlan filmnézést, kedvező havidíjért kínáló – Moziklub szolgáltatásában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Google-térképen a BKK valós idejű járatinformációi

szo nov 8 , 2014
Péntektől a Google térképszolgáltatásában is megjelentek a Futár-rendszer által kezelt valós idejű járatinformációk – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a Google az MTI-vel.  A közlemény szerint a fejlesztést Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatója jelentette be egy balatonfüredi infokommunikációs konferencián. A fejlesztésnek köszönhetően a Google rendszere […]
Google