Két éves ígéretét sem képes teljesíteni a Vodafone?

2

vodafoneÚgy tűnik, vagy nem volt képes beváltani tavalyelőtti fogadalmát a Vodafone, akkor azt ígérte hogy hamarosan a lakosság 99 százalékának lesz képes 3G-s mobilinternetet szolgáltatni. Persze az is előfordulhat, hogy megtaláltuk azt a balsorssal megvert környéket, ahol a lakosságnak az az egy százaléka él, akik ki tudja mikor internetezhetnek majd szélessávon a Vodafene-nal.

Tavaly előtt, 2012 februárjában a Vodafone ugyanis azt ígérte, hogy az akkor elkezdett nagyszabású hálózatmodernizációs projekt eredményeképp az akkor, a lakosság 70 százaléka számára elérhető a 21 és 42 Mbit/sec sebességű 3G mobilinternet hálózatukat a lakosság 99 százaléka fogja elérni. Személyesen Beck György, a Vodafone Magyarország elnöke jelentette be a jó hírt.

Emlékeink szerint az ígéret 2012 áprilisára vonatkozott, de ha 2013-ra, akkor sem teljesült az ígéret, hiszen, mint egy olvasónk írta nemrég: Somogy megye nagyon sok területe ellátatlan. Igaltól a völgyekbe lemenően eltűnik a térerő. Bonnya, Fiad, Somogyacsa, Somogydöröcske, Szorosad, Törökkoppány, Kára, Miklósi, Nágocs, Andocs, Karád, Visz. Ezeken a településeken, kisebb foltoktól eltekintve használhatatlanul alacsony a térerő, beltéri lefedettség pedig gyakorlatilag nincs.

Április elején megkerestük a Vodafone pr-ügynökségét a problémával, szóban azt a választ kaptuk, hogy ezeken a településeken valóban nem kielégítő a térerő, s ígéretet kaptunk arra, hogy kérdésünkre -amelyben azt tudakoltuk mikor lesz érezhető javulás-, igyekeznek gyorsan válaszolni. A válasz máig nem érkezett meg.

2 thoughts on “Két éves ígéretét sem képes teljesíteni a Vodafone?

  1. "A válasz máig nem érkezett meg."

    T. Szerkesztőség!

    A válasz valószínűleg elindult sms-ben, csak rossz helyen van a fogadókészülékük. Fel kéne vinni az igali dombokra, kárpótlásként a kilátástól úgyis eláll a szavuk. Ha meg némák, akkor minek is telefon?

  2. Tisztelt Szerkesztő!

    Köszönöm az írását, a tények felelevenítését a Vodafone felé. Csak remélni tudom, hogy az illetékesekhez is eljut olvasásra. Ezek után már csak abban reménykedünk az ellátatlan területen, hogy nem mi leszünk a 99 és 100% közti hiányzó a vodafone hálózatáról telefonálni sem tudó lakosság része.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

EU: a közszereplők nem élveznek akkora védelmet, mint az állampolgárok

vas máj 18 , 2014
A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) üdvözli az Európai Unió bíróságának keddi döntését, amelynek lényege, hogy az egyén magánéletének védelme megelőzi az internetes keresőmotorok gazdasági érdekét – közölte a hatóság az MTI-vel. A bíróság határozata értelmében az internetes vállalatok bizonyos esetekben kötelezhetőek arra, hogy az online keresőmotorok eredményeiben megjelenő […]
Európai Unio zászló

Friss, ropogós